Solid Edge voor studenten

Voor studenten die willen uitblinken in hun technische studie, levert de GRATIS Solid Edge® Student Edition de meest geavanceerde 3D CAD-technologie. Solid Edge geeft je de vrijheid om je ideeën snel en intuïtief vast te leggen.

Synchronous Technology 

Door de Synchronous Technology in Solid Edge, kun je je richten op het leren van technische principes en niet op het leren van een CAD-systeem.
De Solid Edge® Student Edition heeft dezelfde functionaliteit als het programma dat wordt gebruikt door toonaangevende ingenieurs. Alle projecten kun je er dus mee uitvoeren, van complexe machines tot design producten.

Gratis download voor student

De Solid Edge® Student Edition is een gratis download en is beschikbaar voor iedere student of docent zolang je aangesloten bent bij een Academie, Hogeschool of Universiteit. Je registreert je voor de duur van een jaar, maar je kunt je registratie eenvoudig jaar op jaar verlengen. De studenten editie van Solid Edge is bestemd voor werk dat hoort bij de opleiding. Bestanden die gemaakt zijn in de Solid Edge® Student Edition kunnen niet in commerciële Solid Edge versies geopend worden en 2D tekeningen zijn voorzien van een watermerk.


Solid Edge Universitye Edition

Siemens biedt ook een University Edition aan met nog meer mogelijkheden en geschikt voor een universiteit-brede implementatie.