3D CAD Solid Edge

Enginia biedt gecertificeerde trainingen voor de 3D CAD software Solid Edge. Van basistraining voor beginners, professional training voor de ervaren gebruikers tot en met omscholingstrainingen. Bekijk het volledige aanbod Solid Edge trainingen hier.

Zit de juiste training er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij bieden ook trainingen op maat of een uurtje online begeleiding.

Key-user training Key-user training

Word Key User van Solid Edge en jij weet de juiste weg om snel antwoord te krijgen op je support vragen.

KeyShot Training KeyShot Training

Wil je toelichten waarin jouw product zich onderscheidt van de concurrent, wil je een tijd-realistische weergave van een aantal processtappen in een machine of moet je een werkvolgorde uitleggen voor de montage van een wat complexer onderdeel: maak een animatie!

Synchronous training Synchronous training

Leer werken met Synchronous Technology.

Solid Edge Programmeer training Solid Edge Programmeer training

Door een macro op maat kan men sneller en eenvoudiger met Solid Edge te werk gaan. Wil je je hier een keer echt goed in verdiepen? Volg de 3-daagse programmeer training!

Large assembly training Large assembly training

Leer in Solid Edge met de juiste tools en instellingen grote samenstellingen efficiënter te modelleren en bewerken. Na het volgen van deze training is koffie halen tijdens het opslaan en updaten niet meer nodig!

ST10 Update training ST10 Update training

Grote aanpassingen op het gebied van Generative Design zijn toegevoegd aan de nieuwste versie, Solid Edge ST10!

Solid Edge Technical Publications training Solid Edge Technical Publications training

Handleidingen en Manuals kunnen opgezet worden met Solid Edge Technical Publications. In 1 dag laten we je zien hoe je deze software kunt gebruiken om deze op te zetten en gelinkt te houden aan het Solid Edge model.

Simulation Masterclass Simulation Masterclass

Globale inschatting of nauwkeurige analyse?
Een simulatie model is altijd een vereenvoudiging van de werkelijkheid. Maar hebben we wel genoeg detail in ons model gestopt, of juist te veel?

Op de agenda

 • Volgende Solid Edge training

  22
  jan
  2018
  Solid Edge Masterclass: Efficient Modeling

  Tijdens deze masterclass laten we je zien hoe je je werkproces drastisch kan versnellen door het gebruik van functies en instellingen die Solid Edge bevat.  Door Top-Down te werken kan j ...
  Bekijk per categorie: