• Dé aanvulling in jouw productontwikkelingsproces

    Dé aanvulling in jouw productontwikkelingsproces

  • Van iedere tekening een 3D model

    Van iedere tekening een 3D model

  • Home

Enginia Engineering

Enginia Engineering laat techniek voor je werken door te assisteren bij specialistische engineering vraagstukken. Met onze technische kennis dé aanvulling in jouw productontwikkelingsproces

Enginia wil engineering partner zijn bij de ontwerpprocessen waar de standaard niet voldoet en een op maat oplossing nodig is. Innovatie start volgens ons met het snappen van het probleem. Analyse van een technisch vraagstuk levert de basis voor een nieuwe oplossing. We geven de klant inzicht in zijn ontwerp of proces, met behulp van kennis of middelen waarover de klant zelf niet beschikt. 

De werktuigbouwkundige dienstverlening van Enginia betreft het analyseren van ontwerpen met behulp van FEA software, uitwerken van concepten tot maakbare ontwerpen in 3D CAD en algemeen technisch advies voor de machinebouw, offshore, architectuur en consumenten producten. 

Wil jij weten hoe Enginia jouw in je ontwerpproces kan ondersteunen, bekijk dan onze werkwijze of neem contact met ons op via

Werkwijze

Werkwijze

Voordat we een Eindige Elementen Analyse kunnen doen zijn hebben we een aantal zaken nodig. Dit zijn onder andere een 3D CAD model, het definiëren van de loadcases en het bepalen van het doel van de berekeningen. We helpen je hier natuurlijk graag bij. 

Lees meer


Branches en de mogelijkheden

Branches en de mogelijkheden

Enginia is in vele markten thuis. Wij voeren projecten uit in de zware werktuigbouw, offshore, proces industrie, consumer products, architectuur, bouw en infrastructuur.

Lees meer


Ons werk in beeld

Ons werk in beeld

Enginia voert projecten uit voor opdrachtgevers uit diverse branches.Bekijk hier enkele voorbeeld projecten.

Lees meer

Engineering advies nodig?

Contact formulier

Wat is uw naam?
Invalid Input
Geef uw telefoonnummer op zodat we in het geval van vragen contact met u kunnen opnemen.
Vul hier uw e-mail adres in, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Invalid Input
Als je nog een vraag hebt, vul je dat hier in.
Ik ben geen robot
Invalid Input