3DControllers

Pan, zoom en roteer je 3D CAD model alsof je het in je hand hebt. Bij het werken in een 3D CAD software oplossing zoals Solid Edge wil je je model eenvoudig van alle kanten kunnen bekijken en bewerken. Hiervoor is een 3D muis (ook wel 3D controller genoemd) van 3Dconnexion een efficiënt hulpmiddel. 

Een 3D muis werkt als een tweede muis. Hiermee kun je eenvoudig je ontwerpen zomen, roteren, en navigeren, oftewel onderzoek je model alsof je het in je hand hebt. Een dergelijke mate van controle is eenvoudigweg onmogelijk met een traditionele muis en een traditioneel toetsenbord. Het maakt niet uit of je bezig bent met complexe assemblages of ingewikkelde 3D CAD modellen: met een 3D-muis kun je je creativiteit de vrije loop laten!

Voordelen van een 3D-muis

  • Hogere productiviteit: Gemiddelde winst van 21% doordat je je model tegelijkertijd kunt bekijken, maken en bewerken.
  • Beter comfort: verminder muisbewegingen en -klikken tot 50%.
  • Ontwerpprestaties: het maakt niet uit of je bezig bent met een schets of een complex 3D-model: dankzij de superieure navigatie-ervaring kun je modellen beter onderzoeken. Dit is essentieel om kostbare ontwerpfouten te voorkomen.

Enginia levert 3D-muizen voor het sneller werken in Solid Edge 3D CAD en in Femap. Vooral voor engineers die langdurig in de 3D omgeving van Solid Edge werken, hebben veel voordeel bij een 3D muis. Bekijk hier de productflyer met het volledige aanbod.

Direct bestellen? 

Via de 3Dconnexion webshop bestel je rechtstreeks en geniet je van de meest voordeligste prijzen.