Solid Edge ST10: Shaping the future of product development

Solid edge ST10 is gereleased!  Deze nieuwste Solid Edge versie brengt elk aspect van productontwikkeling naar het volgende niveau en biedt het allernieuwste op het gebied van de volgende generatie ontwerp technologieën. Lees hier meer over de nieuwste versie van Solid Edge.

Solid Edge ST10 launch image

Generative Design

Om je materiaalgebruik te reduceren is er een Generative Design tool toegevoegd. Hiermee berekent Solid Edge het minimaal benodigde materiaal in je model, en kan de rest van het materiaal ook direct verwijderd worden.

Kijk voor meer informatie over Generative Design op de Siemens website

Volledig geïntegreerde flow analyse

Met de nieuw toegevoegde Add-on FloEFD doe je direct vanuit je Solid Edge model fluid flow en heat transfer analyses. Je optimaliseert de performance en betrouwbaarheid van je product al in het ontwerpstadium.

Meer opties voor het maken van technische publicaties.

Snel en eenvoudig 3D handleidingen maken van je product. De nieuwe Technical Publications tool is toegevoegd om duidelijke communicatie mogelijk te maken voor Installatie, onderhoud en ontwikkeling van jullie producten.

Klik hier voor meer informatie over technische publicaties

Convergent modelling

Met de nieuwste Reverse Engineering tools is het mogeljik om STL files te openen, te bewerken en te gebruiken in jouw producten.

Na een jarenlange zoektocht voor vele klanten heeft Siemens er dus voor gezorgd dat 3D Printen en 3D Scannen nu mogelijk is in onze eigen applicatie. En hoe!

en nog veel meer...

Zoals grote ontwikkelingen in part- en sheetmetal modelling in de Synchronous werkomgeving, een scaling functie, een nieuwe assembly functie "Clone component", een vernieuwde 3D-print omgeving, en nóg veel meer!

Wil je over naar Solid Edge ST10, dan raden we je aan om de Solid Edge ST10 Update training te volgen.
Bekijk ook onze webinar What's new in ST10.

pdfBekijk hier de what's new in Solid Edge ST10.

 • Volgende Solid Edge training

  25
  sept
  2017
  Solid Edge Basistraining

  Na de training bent u in staat onderdelen te modelleren, een samenstelling te maken en productietekeningen hiervan te maken. Inclusief monotekeningen, details en bemating. Deze drie daagse basis ...
  Bekijk per categorie:
Enginia Event: machine specifieke virtuele trainingen voor de industrie

Enginia Event: machine specifieke virtuele trainingen voor de industrie

Enginia Event: Demonstratie mens- robot - samenwerking

Enginia Event: Demonstratie mens- robot - samenwerking

Femap 11.4, vol met nieuwe mogelijkheden

Femap 11.4, vol met nieuwe mogelijkheden